Horaris curs 2019-2020

Classes ONLINE i presencials durant el mes de JUNY

#joemquedoacasaL'horari d'atenció de la SECRETARIA de l'estudi és: els dilluns i els dijous de 16-18 hs i dimecres de 10 a 13 hs

Classe de prova GRATUÏTA! Contacta'ns i reserva!


Classes per nivells

Classes Nivell inicial

Les classes de Nivell inicial són per a principiants, persones que mai han practicat ioga o porten poc temps practicant.
Ensenyem conceptes bàsics per a principiants, bàsics per començar a treballar el correcte alineament, la precisió de les postures i la escolta interna segons el mètode IYENGAR®.

 

Només podran assistir alumnes que comencen de zero o que porten mig any practicant a l'Estudi o amb poca regularitat. Consultar el nivell amb els professors.

CLASSES Nivell General

Les classes de nivell general són per a persones que han completat un any sencer de pràctica a l'Estudi. Es practiquen ja postures invertides com Sarvangasana. En aquest Nivell els alumnes ja han conegut els principis bàsics i coneixen les postures bàsiques dempeus i practiquen postures invertides. 

Anirem aprenent noves postures, augmentat el temps de permanència  i l'escolta interior. 

Els alumnes de nivell general ja tenen certa pràctica i regularitat practiquen postures invertides. Consultar el nivell amb els professors.

 

CLASSES Nivell Avançat

Les classes de nivell avançat estan destinades a persones que ja porten 2 anys o més de pràctica, que coneixen les postures bàsiques de ioga i també practiquen postures invertides amb regularitat. 

Comencem l'estudi d'altres grups de postures ( flexions, extensions enrere, torsions, assegudes... ), augmentem el temps de permanència i es requereix un compromís de pràctica a casa per poder anar avançant.

Es requereix certa pràctica individual a casa, per poder continuar avançant a les classes. Consultar el nivell amb els professors.