· 

Cap de setmana de ioga a la natura 2019

El proper mes de maig de 2019 celebrarem un cap de setmana de pràctica intensiva de ioga els dies 17,18 i 19 de maig.El curs tindrà lloc a Can Benet Vives, una preciosa finca rural situada al Parc Natural del Montnegre, i serà per a un grup reduït de 10 persones

 

La casa es troba en plena natura a menys d'una hora tant de Barcelona com de Girona. Per la seva situació és un lloc ideal per a realitzar també activitats a l'aire lliure: compta amb un enorme jardí propi amb diverses terrasses i miradors a la vall i al mar. També té un bosc propi, atravessat per senders encantadors que recorren les fonts i una arbreda de castanyers, roures, alzines, arboços i pins. A Can Benet Vives el silenci es d’alta qualitat. 


El curs s'iniciarà el divendres dia 17 per la tarda i finalitzarà el diumenge 19 a la tarda.

 

Practicar Ioga sense presses en un espai Natural resulta un pla  ideal per al benestar. 

En el nostre ritme habitual assistim a classes durant la setmana i practiquem ioga regularment. Però per aprofundir en la pràctica i viure en sintonia amb el nostre interior, de vegades cal sortir a la Natura; per poder relaxar i calmar els nostres sentits de tants estímuls .

 

 

L’Estudi Dharana ja fa uns anys que va iniciar el seu projecte de Ioga Iyengar® a la Natura celebrant diferents cursos fora de l'estudi d'Hospitalet.

 

Cursos a Mallorca, Formentera i a l'interior de Catalunya formen part de la programació habitual de l'Estudi Dharana de ioga Iyengar de l'Hospitalet de Llobregat.

 

Aquests cursos tenen la intenció de poder oferir eines als alumnes per poder sentir i viure la vida des de l’autoconeixement i l’escolta interna

 

 

Volem que aquestes sortides de ioga a la natura us ajudin a trobar aquestes eines perquè us acostin a sentir i viure el moment present amb plena consciència i envoltats de natura.  

  

Un cap de setmana per a tu de desconnexió

on podràs dedicar-te a connectar amb el teu interior.

PREU

El curs  complert són 175€ (socis) i 190€ (no socis). Inclou:

 

Pensió Completa amb Menú vegetarià

+

Curs Intensiu de Ioga

+

Material de pràctica (excepte tapís)

INSCRIPCIONS

Per reservar la teva plaça:

Truca’ns al telèfon de l’Estudi:  677 34 06 10

 

o bé

 

Envia’ns un e-mail a dharanaioga @ gmail.com

 


Tens tota la informació sobre el cap de setmana de ioga a Can Benet Vives així com l'HORARI del cap de setmana en l'apartat de la web d'activitats!!!

 

T'hi esperem !!!!

Escribir comentario

Comentarios: 0