· 

Comencem el curs 2018-2019 al Dharana

Si aquest nou curs estàs pensant en practicar MOLT de IOGA durant la setmana, ho aconseguiràs a l'Estudi de Ioga Iyengar Dharana de l'Hospitalet de Llobregat!!

Per a fer-ho només has d'omplir la fitxa d'inscripció i triar l'horari o tarifa que et vagi millor. Podràs triar la modalitat que millor et vagi: practicar un dia a la setmana o si tens pensat venir 2 o més dies hem creat la tarifa plana

 

A més a més, aprofita la promoció:

Aquest mes de setembre la matrícula és gratuïta !

 

 

Comencem el nou curs el dilluns 17 de setembre amb nous horaris i més classes!

 

En l'Estudi oferim classes de ioga grupals per a 3 nivells diferents

 

- Clases per a principiants (N1)
- Classes de nivell General o intermig (N 1/2)

 

- Classes de nivell avançat (N2)

 

 

 

 

També hem programat classes setmanals especialitzades per a l'embaràs i el postpart amb bebès . 

 

Enguany també hem previst realitzar una classe setmanal de ioga per a nens, per tal de començar amb la pràctica de ioga ben aviat i aprendre jugant.

 

Les inscripcions ja estan obertes!

Durant el curs, també programarem algun taller monogràfic de ioga i algun curs intensiu de ioga de cap de setmana! Us n'anirem informant de tot plegat. 

Horaris de ioga per al curs 2018-2019

a partir del 17 de setembre

En definitiva, tenim moltes novetats aquest curs: més horaris, més grups, ioga per a embarassades, ioga per al postpart i ioga per a nens. 

Trucan's per reservar la teva plaça 677340610 o envia'ns un correu electrònic a: dharanaioga@gmail.com.

 

L'horari d'atenció de la secretaria de l'estudi és: els dilluns de 16-18h, els dimecres de 10-13h i els dijous de 16-18h.

 

Vine a provar una classe de Ioga Iyengar durant el mes de setembre i coneix l'Estudi Dhārāna de ioga de L'Hospitalet de Llobregat!

T'hi esperem!

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Eli (viernes, 15 marzo 2019 13:53)

    Hola! Estic embarassada de 3 mesos i mig i voldria saber si oferiu les classes x embarassades en l'horari que marqueu a la web (dimecres de 17 a 18:15h) o bé si hi ha horari de matí i quin seria el preu de la sessió. Moltes gràcies!!