Comença el curs 2017-2018

Si aquest nou curs estàs pensant en practicar MOLT de IOGA durant la setmana, ho aconseguiràs a l'Estudi de Ioga Iyengar Dharana de l'Hospitalet de Llobregat!!

Per a fer-ho només has de fer-te soci del centre pagant la corresponent matrícula i triar l'horari o tipus de classe que et vagi millor. Podràs triar la modalitat que millor et vagi: practicar un dia a la setmana o si tens pensat venir 2 o més dies hem creat la tarifa plana.

Fer-se Soci del Centre amb Tarifa Plana et dona l'avantatge de poder gaudir de descomptes en els cursos Intensius que anem fent  els caps de setmana durant l'any i d'altres Activitats. També rebràs entrades per a convidar amics perquè vinguin a fer classe.  

 

En l'Estudi oferim classes de ioga grupals per a 3 nivells diferents

- Clases per a principiants (N1)
- Classes de nivell General o intermig (N 1/2)

- Classes de nivell avançat (N2)

També hem programat classes setmanals especialitzades per a l'embaràs i el postpart amb bebès . 
Enguany també hem previst realitzar una classe de ioga per a nens, per tal de començar amb la pràctica de ioga ben aviat i aprendre jugant.

 

Si t'interessa també pots concertar classes individuals en les quals tractar dolències o situacions específiques. Consulta'ns!

Una altra novetat d'aquest curs és que cada mes realitzarem un intensiu en dissabte, per a profundir de manera intensiva en algun dels aspectes del ioga.

Horaris per al curs 2017-2018

En definitiva, tenim moltes novetats aquest curs: més horaris, més grups, intensius els dissabtes, Workshops a la Natura, i molt més...

Trucan's per reservar la teva plaça 677340610 o envia'ns un correu electrònic a: dharanaioga@gmail.com.

El proper dia 12 de Setembre obrim la nostra Secretaria. Vine a provar una classe de Ioga Iyengar durant el mes de setembre i coneix l'Estudi Dhārāna al bellmig de la Rambla de l'Hospitalet. 

T'hi esperem!

Escribir comentario

Comentarios: 0